nb-NOen-US

Prisliste - Kalv og Storfe

Prisliste detalj inkl. mva. Gjeldende priser fra dato 01.09.2016
Tabellen er inkludert med en kalkulator slik at du enkelt har en økonomisk oversikt over hva du vil bestille.
Vi tar forbehold om en vis ± toleranse på vekt pga. deling, størrelse på dyret med mer.
Kalkulert pris på dette skjema vil derfor kun være veiledende i forhold til pris på faktisk leverte varer.

Kalv - Storfe

Ant.
kg.
Kalv
kr./kg.
Ant.
kg.
Storfe
kr./kg.
Sum
► Forbrukerpakning I
- Ferdig delt/merket. Kartong á ca. 35/40 kg.
- Litt av hvert fra skrotten - med ben.
► Forbrukerpakning II - benfri
- Ferdig delt/merket. Kartong á ca. 30/35 kg.
- Benfri med unntak av suppekjøttet.
► Surret stek - pakket
► Indrefilet - pakket Renskåret fra benet på filétkammen.
Egner seg utmerket helstekt og som biffer.
► Ytrefiltet - pakket  
Renskåret fra benet på filét- og kotelettkam.
Ypperlig helstekt, som biffer og roastbiff.
► Entrecote - pakket  
Med ben som kamstek eller skåret til koteletter.
Uten ben til roasbiff eller biff.
► Mørbrad biff - pakket  
Egnet til stek, biff, roastbiff, gryteretter, fondue ol..
► Flatbiff - pakket  
Egnet til biff, roastbiff, gryteretter og fondue.
► Rundbiff - pakket  
Egnet til biff, roastbiff, steik, gryterett ol..
► Bankekjøtt - pakket  
Til bankebiff, stek, gryteretter og rullader.
► Lårtunge
► Grytekjøtt - pakket
Kjøttdeig (á ca. 5 kg)
► Karbonadedeig (á ca. 5 kg)
- (kalv 8%) - på forespr.
► T-bonesteak hel
► Kotelettkam hel
► Kalvekoteletter
► Høyrygg  
Velegnet til gryte- og sausekjøtt,
lapskaus, ferskt kjøtt og suppe, og lettsaltet kjøtt.
► Bog i skiver
► Bibringe  
Velegnet til sausekjøtt, ferskt kjøtt og suppe.
► Osso buco (kalveskank) - pakket
► Kalvekjøttkaker
► Karbonader (grove) stekt for hånd  
- uten kunstige tilsetninger 2,5 kg.
► Rulleskinn
► Helt lår 
- Minimum ca. 15 kg

  

TIL SAMMEN

Bestilling og ytterligere informasjon via telefon 61 16 33 13,
faks 61 16 46 20. Kontant betaling. Vi er utstyrt med betalingsterminal.

Sist oppdatert: 01.09.2016

TIL VÅRE KUNDER

Bestilling/info via tlf./faks.
61 16 33 13 - 61 16 46 20

 Utlevering LILLEHAMMER:
Strandtorget P-plass, CC
 Utlevering OSLO - omegn:


Olavsgård Skedsmo
Nebbenes veikro nye, sydg. retning
Kadettangen Sandvika

Bestillinger mottas fortløpende. Utkjøring av varer skjer fra november og fram til jul. (Ellers etter avtale)


Hvilke retter kan du lage av de ulike stykningsdelene?
 
Se info her ...


Vilt og vin i kombinasjon er i hovedsak et spørsmål om å sammenstille to former for intensitet.


Kveg el. tamfe, Bos taurus, partåete hovdyr som tilhører oksefamilien. Hannen kalles okse el. stut, hunnen ku. Kvige er hunnen fra 1-årsalder til første kalving. Kuas drektighetstid er 267 - 300 døgn. Halen er lang med en kort dusk. 4 mager (vom, nett-, blad- og løypemage), 2 klover og 2 biklover. Oksen er brukt som trekkdyr, trolig i det vestre Asia for over 6000 år siden. Alle raser stammer fra uroksen, Bos primigenius, nå utdødd. Nærmest uroksen står det søreur. "steppekveg", som Columbus førte til Amerika. Der danner det nå store hjorder på pampasen i S-Amerika. Nærstående er også den asiatiske og afrikanske sebu. I de siste år har det foregått store endringer med storferasene i Norge. Noen av storfe-rasene er krysset med større og er senere gått inn i betegnelsen for disse. Dessuten har NRF (norsk rødt fe), som er en av de største, spredt seg både ved renavlede dyr og ved krysning til de fleste strøk av landet. Både rødt trønderfe og rødt kollet østlandsfe er slått sammen med NRF. Telemarksfe er også i visse strøk krysset med NRF og gått inn i denne rasen.